Dette websted gemmer cookies på din enhed.
Du kan læse mere om de cookies, vi bruger i vores Privatlivspolitik.
Softwarevejledninger - ADOBE® PHOTOSHOP

 • 1

  Opret dokument


  1.1 .Gå til Filer> Ny . Du åbner et vindue (billede nedenfor), hvor du kan definere indstillingerne for dokumentet.

  1.2 .Tilføj yderligere 4 mm til højden og bredden, så dit dokument har tilstrækkelig margen til beskæring.

  1.3 .Det er vigtigt, at du indstiller opløsningen til 300 dpi for at sikre kvaliteten af billederne og vælger CMYK for at undgå uventede farver under udskrivning.

 • 2

  BLØD


  2.1 .Forøg størrelsen på lærredet ved at anvende hjælpelinjer i kanterne af dokumentet. Hvis du ikke har synlige hjælpelinjer, skal du gå til Vis og vælge Linealer .

  2.2 .Klik på lineal og træk i hjælpelinjerne, indtil de når slutningen af dokumentet.

  2.3 .Gå til topmenuen Billede> Lærredsstørrelse .

  2.4 .Angiv størrelsen på dit dokument i Lærredsstørrelse (billede nedenfor), og glem ikke at tilføje yderligere 4 mm i højden og bredden for at skabe afskæring.

  2.5 .Afskæringslinjer vises, så udvid din skabelon til afskæringsgrænserne. I eksemplet nedenfor skal den lyserøde udsmykning udvides til den nye ende, der er oprettet.

 • 3

  GEM DOKUMENT


  3.1 .Inden du gemmer dokumentet, skal du sørge for at sætte det til CMYK , så der ikke sker nogen ændringer i farven. Gå til Billede> Tilstand> CMYK-farve .

  3.2 .Gem dokumentet i Filer> Gem som og vælg formatet PDF ..

  3.3 .I det vindue, der åbnes, skal du under Adobe PDF-forudindstilling vælge [PDF/X-1a: 2001] Denne indstilling sikrer, at PDF-filen ikke ændres.

  3.4 .Klik på Komprimering i venstre side og derefter på Indstillinger Nedskaler ikke i højre side.

  3.5 .Vælg derefter Output og på højre side i Farvekonvertering Denne indstilling sikrer, at du gemmer din fil uden nogen farveprompter, og klik derefter på Gem forudindstilling..., gem disse PDF-forudindstillinger med det navn, du ønsker, for at Gemme PDF .